dimarts, 2 de juny del 2009

El Partido Popular, contra els sineuers i la seva manera de xerrar...

Comencem igual que en el post anterior: mireu la foto que acompanya aquest escrit. Algú creu que aquí hi ha 25.000 persones? Per favor, tornem a demanar-ho per si no s’ha entès la pregunta: algú creu que hi ha 25.000 persones en la foto? Es el que digué un tal Jorge Campos, un al que la vida només li ha fet pets pudents a sa cara.

Com ja va fer en la manifestació contra el mallorquí a sanitat, Diari de Balears ha fet un estudi detallat i sense possibilitat d’error de la gent que va assistir a la manifestació contra el mallorquí organitzada per Círculo Balear (un grupuscle de desadaptats a la realitat illenca per voluntat pròpia). Deim que l’estudi es sense error ja que es va fer comptant un per un els assistents: no hi pot haver error!!! Només una feinada de xinesos!!! Bé, el fet es que a Plaça d’Espanya de Palma, al final de la manifestació del PP i del Círculo Balear contra el mallorquí hi havia uns 900 manifestants que sortien a la foto. A part s’hi ha d’afegir els que no hi sortien: 25, o potser 44, o sino 372? No ho sabem. Però el cert es que... ejem. Bé, val més no dir res... No hi havia 2.500 persones, per exemple, i lo dels 25.000 sona a pel·lícula de Cantinflas.


El PP contra els sineuers

Qualsevol demòcrata hauria d’estar avergonyit de veure que, un partit que vol esborrar les seves reminiscències del passat, continua donant suport a aquells que van contra el sineuer (o català, o mallorquí, digueu-li com vulgueu). A la manifestació es van veure banderes pre-constitucionals (tanta merda amb sa constitució dels nassos, ses Nuevas Generaciones de Sineu, que propugnen la 'libertad', idò ja ho veis) i nombrosos membres de Democracia Nacional (el partit fatxa del fill d’Ynestrillas). A més, hi havia Rosa Diez (aquella que ara ha fundat UPyD i que diu que Sineu es Espanya tant si ho volen els sineuers com si no ho volen), Albert Rivera (de Ciutadan’s, aquells que ja tenen
l’anomenada de perdedors i residuals a Catalunya), Rafael Perera (l’advocat de tants corruptes), i òbviament el payaso Carlos Delgado (PP Calvià, organitzador de tot plegat).

Ramon Socias, del PSIB-PSOE, hauria d’estar empegueït d’autoritzar actes en els que es criden consignes contra els mallorquins i on es veuen banderes franquistes. De totes maneres, pel PSOE no tot acaba aquí: també haurien d’estar empegueïts de fets com el de l’Acampallengua, on les forces de l’Estat actuaren –per xuleria– contra Tomeu Martí, vicepresident de l’Obra Cultural Balear.

L’oposició sineuera, indignada

A instàncies dels Sineuers Independents, tota la oposició (Esquerra Sineu inclosa) va protestar en el passat ple (dijous 28 de maig) contra la indiferència i manca de respecte del govern municipal (PP i UM). Fins a 13 actes de plens queden pendents d’aprovar.

Eleccions a la vista

Esquerra es presenta, com sabeu, com a integrant de la llista d’Europa dels Pobles – Verds en les properes eleccions europees del 7 de juny. ERC concorre juntament amb Entesa x Mallorca, els bascs d’Aralar (on hi es representat l'expresidiari mallorquí Macià Manera), els gallecs del BNG, etc.

Part de l’executiva d’Esquerra Sineu (Rafel Gelabert, Miquel Puiggròs, Caterina Janer, Julià Gayà, i Joan M. Cladera) varen assistir aquest diumenge 31 de maig a l’acte central de campanya, un dinar on va intervenir el cap de llista Oriol Junqueras, a més de Ramón Quetglas (regidor de Muro, per Entesa x Mallorca) i Cathy Sweeney (presidenta de Plataforma Calvià per la Llengua, per ERC-Illes). Al dinar van assistir-hi unes 700 persones.

Aquest divendres 5, a Sineu, al Clàustre de Sant Francesc, Esquerra – Entesa farà el seu acte de final de campanya, amb un sopar per a tots els apoderats que diumenge vetllaran pel bon funcionament de la jornada electoral, i per tots els sineuers interessats a assistir-hi.

Recordau: el PP no es la solució, ni tampoc ho es, de cap manera, el PSOE. Ja heu vist el que va succeir a Euskadi. Esquerra segueix amb el discurs que, l’únic positiu per les Illes Balears seria PSM + Esquerra + Entesa.

Que diumenge ningú es quedi a casa. Per favor.









Moment de l'acte de diumenge a Villafranca de Bonany.

Parlament d'Oriol Junqueras, el candidat primer per Europa dels Pobles - Verds.

Parlament de Jaume Sansó, batle de Villafranca.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Capullo, ¿Donde ves que el PP haya convocado a la peña a la manifestación? Ni siquiera fue a Rosa Estarás

Cuanto indocumentado por el mundo

Barrufet Tomeu ha dit...

Heu vist??? jejejejeje... només hi havia un cartell del PP al costat de s'escola, i un del PSOE a sa pujada de sa plaça d'es fossar... va bastar que ERC omplís sineu de color, i després vengueren ells darrera a posar cartellets... jejejeje... yupiiiii!!! xupi guay!!!

Pep ha dit...

Lo que va bastar és que els del PSOE i els del PP varen ser més vius que voltros. Esperaren al dimarts a vespre perque els seus cartells lluissin el dimecres abans a ses eleccions, dia en que venen les visites electorals (Estaràs, Armengol). Clar... PP i PSOE comptaven amb la falta de civisme dels ERC... i per precaució s'han esperat a la darrera setmana.

Pep ha dit...

Ah, i m'oblidava un fet bastant important... que PP i PSOE arrassen a totes les eleccions amb cartells o sense i els d'ERC necessiten omplir els carrers des poble amb es careto de tres renegats... (perque recordem-ho, balears és Espanya, però no Catalunya) ;)

Anònim ha dit...

SABEM QUE ES LA PROPIETAT PRIVADA? EL RESPECTA? EL CIVISME? I MOLTES ALTRES COSES QUE US HAURIEN DE ENSENYAR O FER-VOS UN PARELL DE CLASES PQ AL·LOTS NO ANAM AMB EL VOSTRE COMPORTAMENT AUTORITARI...