dilluns, 9 de març del 2009

Esquerra, el primer grup polític de Sineu a la xarxa.

imatge amb copyright
El proper cartell de campanya per les municipals? (by Massay)

Esquerra Sineu es el primer partit polític amb representació a l’Ajuntament de Sineu que té un espai propi al Facebook, i es el primer quan es fa un cerca a Google.

El Facebook es la xarxa social amb més usuaris a tot el món. Els darrers mesos ha experimentat un creixement desorbitat, molt per damunt d’altres xarxes socials (Hi5,...), i tot i les reticències inicials de molta gent a usar-lo, ara ja es una eina de comunicació més. Es com quan va posar-se de moda el mòbil, que molts es resistien a tenir-ne un, i al final van haver de sucumbir. El creixement del Facebook en uns mesos ha estat superior al que va experimentar el correu electrònic en el seu temps. Ara el Facebook es un espai utilitzat per empreses (com a eina de màrqueting o com a espai de comunicació dels seus empleats), grups socials i lobbys, partits polítics, etc. com a plataforma per créixer.

Pàgina d'accès a la xarxa social més famosa.


Per altra banda, el cercador més utilitzat, el famós Google, també dóna a Esquerra Sineu la primera posició en quant a popularitat de partits sineuers. Quan es fa una cerca a Google amb la paraula ‘Sineu’, aquest bloc que ara estàs llegint surt entre els 4 primers resultats. La segona agrupació política en ordre d’aparició ocupa el lloc 13, i es tracta dels joves del PP, les Noves Generacions de Sineu.

Breus

Calçotada a Manacor

El diumenge 8 de març, membres d’Esquerra Sineu van assistir a una calçotada organitzada per Esquerra Manacor, i que fou tot un èxit. No va faltar el vi i les gustoses botifarres. El discurs protocol·lari va córrer a càrrec del conseller d’interior de Mallorca, Joan Lladó, i del regidor d’ERC Manacor, Joan Llodrá. N’haurem de fer una enmig de Sa Plaça de Sineu...

Calçots mentre s'estaven preparant.


10.000 persones a Brussel·les

Brussel·les (Bèlgica) es la capital administrativa de la Unió Europea. Aquest passat dissabte 7 de març, una gernació de catalans, valencians i mallorquins, assistiren a aquesta ciutat a la manifestació organitzada pel col·lectiu “10mil a Brussel·les per l’autodeterminació”. L’objectiu es internacionalitzar la reivindicació dels nostres drets, reivindicacions que, massa sovint, es dilueixen a Madrid.

Foto presa del setmanari digital El Demà.



Creixement d’Esquerra Sineu

El nombre d’afiliats d’Esquerra Sineu creix. Des de l’entrada a l’ajuntament, el nombre de militants s’ha doblat. Per altra banda, també la popularitat d’aquest bloc. Si fa un any i mig teniem de l’ordre de 7 o 8 visites diàries, ara més de 25 persones entren cada dia aquí (font: Google Analytics).


12 comentaris:

Anònim ha dit...

espardal!
amagar amagar... amagues es Picarol!

Anònim ha dit...

...o picarolí!

Anònim ha dit...

oi que si, noi?
i on són les mandonguilles?

Anònim ha dit...

Aixo sa diu no tenir vergonya, lo que han de tenir per esser d'aquest partit.

Anònim ha dit...

Teniu tan poc cap x fer publicitat com per governar

Anònim ha dit...

No sa pot caura mes abaix si no caus de sa pedra o estàs assegut

Anònim ha dit...

Julia, qui ta fet sa foto?
JEJE
Segur que ha esta en Miquel Fuli, perque no sa despenja sa camara ni per cagar.

Lo que no na feta cap as a ca el tio que te dues naves que son vivendes, i això?. Que es que no sap que son il·legals?
O tambe dona fum en ves de donar llum, aquest miquelet domés vos falta fitxar-lo.

Anònim ha dit...

collons kins abdominals... no mo pensava mai.... mmmmmmmmmmmmmmmm .... llastima q sigui d'aquest partit.....

Anònim ha dit...

Jolianet, Rei meu, qui ta fet sa foto, en Juan Polla, que no sap emplear es fotoshop, esper que tu quets republica, no et prenguis a mal lo de Rei.
Et propos que et pasetgis pes poble damunt sa bicicleta daquesta gitza, com la Lady Godiva de Sineu.

Anònim ha dit...

Esconder, dices que no escondes, pero yo no te fiaria ni la basura que saco a la calle.

Anònim ha dit...

MERLUZOOOOOOOOOOOOOOOO
QUE ERES UN MERLUZOOOOOOOOOOO!

Anònim ha dit...

quina bajanada de cartell, això es sa reponsabilitat d'una persona que vol governar a un poble? tendria que estar ben malament jo per votarte, i no hi ha res a amagar no, total ses mentides acaben destapantse com tu...