diumenge, 18 de maig del 2008

Dissabte 24, anem a donar suport a la cultura i als joves!!!

Concerts i Correfoc en l’acampada per la llengua

El proper cap de setmana Joves de Mallorca per la Llengua ha organitzat l’Acampallengua que es fa anualment. Es tracta d’una trobada juvenil que té lloc cada any a un municipi diferent de Mallorca, amb l’objectiu de mobilitzar els joves a favor de la llengua. Enguany la cita es a Son Servera.

El dissabte, 24 de maig, a les 21:30 h, els Dimonis de Sa Cova des Fossar de Sineu, juntament amb altres colles de dimonis (Foktoria de por, Trafoc, i Enfocats), realitzaran un correfoc. Després hi haurà sopar i concert d’Els Pets, Antònia Font, i altres grups. Des d’Esquerra Sineu vos animem a venir de gresca a Son Servera, i al mateix temps donareu suport a la vostra llengua.

Abans hi haurà un acte de les JERC Mallorca, destinat a tots els joves de les illes.

Per altra banda, comunicar-vos que Esquerra Sineu iniciarà en breu contactes amb l’ajuntament de Sineu i amb els Joves de Mallorca per la Llengua per dur una propera edició de l’Acampallengua al nostre poble.

En Ganyot comet irregularitats, i en Boter li atura els peus.

Mals temps també pel PP sineuer???. Si a nivell de l’estat, Rajoy, Gallardón, Esperanza Aguirre i Fraga, es peguen llosques a tutiplén, i a nivell autonòmic tres quarts del mateix amb les galletes que s’entimen Estaràs, Delgado, i els poblers, a nivell municipal no podia ser diferent. Ahir el Diari de Balears deia que en Ganyot, tinent de batle, va assegurar que en Boter havia paralitzat l’obra per “donar una imatge d’eficàcia i transparència”. La filla d’en Ganyot, na Yana, deia que tota la culpa era seva i que deixessin son pare en pau.

Tot ve d’una noticia del dia anterior, sortida en tots els diaris locals, en que s’informava de la paralització de les obres d’una casa del regidor del PP, Antonio Comas Ganyot, per part del batle del seu propi partit, en Pep Oliver Boter. Felicitacions per en Boter, per paralitzar l’obra (només ha fet el que li tocava), i un toc d’atenció fort a Ganyot: qui hauria de donar més exemple no en dona gens.

Deu ser difícil, pel PP sineuer, comandar sense tenir el suport de cap institució superior (estat, comunitat, consell).

Una nova escola… i més vivendes

El passat dimecres, 14 de maig, l’ajuntament va aprovar en ple extraordinari el conveni pel qual es requalifiquen uns terrenys abans rústics, per poder fer-hi la nova escola. Esquerra Sineu i Sineuers Independents es varen abstenir, ja que estan d’acord amb la necessitat i urgència d’una nova escola, però no en el mecanisme d’obtenció del terreny per construir-la (compensació urbanística als propietaris dels terrenys, lo qual els permetrà edificar als voltants de l’escola). PP, UM i PSIB-PSOE varen votar a favor.

Festes ben equipades

Segueix el mutisme de l’ajuntament respecte a la gran quantitat de doblers destinats a festes per aquest 2008. Una doblerada.



5 comentaris:

Anònim ha dit...

El poble no comprèn com es batle ha volgut perjudicar a en Ganyot, sabent que la obra la paga i la gestiona la seva filla. Partint d'això, repugna veure com Independents i ERC vos aprofitau d'això per dir que hi ha corrupció al PP sineuer.
Per cert, dissabte 24 és l'Acampallengua no? anar a engatar-se enmig d'es conró és donar suport a la cultura i als joves? quina manera d'actuar més peculiar...

Anònim ha dit...

(a en Pep de ses Auberginies): dius que l'acampallengua es anar a engatar-se enmig del conró; i gastar-se els duros de s'ajuntament fent festetes cada dos mesos per contractar altaveus i equips de so ¿que es?; també engatar-se: allò de tu pagues ses copes i jo me les bec. Pepet, pepet, m'hauré de divorciar de tu i donar-te carabasses.

Anònim ha dit...

quina pèrdua de matrimoni...

...plorarà el mon blocaire sineuer

Anònim ha dit...

ara aprofitare per dir una coseta a nes super regidor qie teniu un Julia Gaya Xavier jaja m'en recort be a un miting de sineu ell va dir exactament a ca meva mos rentam les dents i empram el mateix taso daigua jo la meva dona i els meus fills ! per no gastar aigua pero despres ell s'apunta a nes gran prix de sescola de sineu i tiret a sa piscina i mes coses aaaiiii bieli bieliii no va be aixo no complexes es teus principisss si te varen sentir aqell dia i te varen veure aiiii nose q te dira sa gent ! anecdotes per contar ! com aquestes mes !!! com sa seva super casa que sa fotut damunt es taller pero es duros son es durosss no nomes es es PP s'esquerra es mes pesetera q UM i PP junts ! i moltes messs com el senyor Puiggros es redactor d'aqest blog q diu q em d'anar amb bicicleta pero si contasim ses voltes q fa pes cocho me pareix q cada dos dies deu tenir q nar a posar venzina aiii... va be es xerrar molt pero despres per compliro es dificil

saludosss !! ;););););)

Unknown ha dit...

Bones
Davant de les últimes accions d'Albert Rivera (c's) us proposo que el dia 11 de Setembre en els nostres blogs pengem l'Estelada. Una campanya que he començat sola i que necessita de tots. En el fons són les nostres cases virtuals. Passa'l . Aquí us podeu baixar l'Estelada www.marroca.blogspot.com
Salut