dimarts, 26 de febrer del 2008

Unitat per les Illes fa el seu acte de campanya a Sineu el proper dissabte. Vendràs, no???

El proper dissabte 1 de març, Unitat per les Illes, la coalició que a partir del 9 de març farà història al parlament espanyol, celebra el seu acte de campanya a Sineu.

L’acte tindrà lloc al TeleClub a les 21:00 h i comptarà amb les intervencions de les següents persones:

  • Helena Inglada (primera candidata al senat per Mallorca, membre de l’executiva d’ERC, i directora general de patrimoni i arxius de l’Ajuntament de Palma)
  • Miquel Gelabert (regidor al consistori sineuer, cap de llista de l’agrupació electoral Sineuers Independents, i antic portaveu de la Plataforma Autovia No)

Estem a l’espera per confirmar la presència d’un candidat d’UM, així com d’altres forces (PSM, Entesa,...).

Presentaran l’acte Miquel Puiggròs Noguera (representant de la junta local d’Esquerra Sineu a l’executiva ampliada d’ERC Illes) i Victòria Riutort Mestre (número 5 en la llista de Sineuers Independents en les passades eleccions locals).

Després de l’acte s’oferirà un petit aperitiu.


Pq Unitat???

Unitat per les Illes suposa quasi la meitat dels regidors de l’Ajuntament de Sineu (5 d’un total 11) i es format per totes les forces d’obediència no estatal presents en el consistori. Esquerra Sineu, Sineuers Independents, i Unió Mallorquina, son els representants sineuers d’aquesta coalició preelectoral formada per Entesa per Mallorca, Esquerra, PSM, i Unió Mallorquina.

En les eleccions del 9 de març, Unitat per les Illes aconseguirà un diputat (Pere Sampol) que defensarà les nostres butxaques, els nostres drets, i la nostra dignitat al parlament espanyol, front a l’espoli, el colonialisme-paternalisme, i la marginació a la que els successius governs del PSOE i del PP ens han sotmès.

El vot a Rajoy es el vot al radicalisme, a l’extremisme, a l’ultraespanyolisme, a l’ultracatolicisme, al conservadorisme més ranci, i al garant d’una visió apocalíptica i infernal del fet diferencial i del multiculturalisme. El vot a ZP es el vot totalment tudat des del punt de vista nacional (molt de parlar i de prometre una nova Espanya i al final el famós “talante” s’ha quedat en no-res), des del punt de vista econòmic (ara ens promet deduir-nos 400 € de l’IRPF quan ha tingut 4 anys per fer-ho), i des del punt de vista d’infraestructures (es fastigós veure que no arriba ni un cèntim per fer trens i metros a Mallorca, mentre a Espanya fan AVEs a tutiplen que costen milers de milions i que paguem noltros), i especialment es el vot covard i de la por (allò de “voteu-nos a noltros, que ve el llop” –es refereix al PP–).

Si NO vols fer història i vols seguir igual, vota Rajatero. Si creus que tot pot anar millor i consideres que ho hem d'exigir, vota Unitat.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

formatge

Esquerra Sineu (l'esquerra +útil) ha dit...

¿..,?

Anònim ha dit...

Caaaaa !! Amb so miting que tenguereu es ben segur qua amb sa gentada que hi havia segur que ja nau pes 5è diputat a Madrid! Feis gracia ! Lo bo es que UM dona suport a Unitat ! i sa putada es que cap membre d'UM no i eren presents ni tant sols Pep "Pavarotti" ni Guillem Fuster ! 1º i 2º d'UM de Sineu caaaa i això vos nira be?

Anònim ha dit...

Pena feis !